Despre Voluntastrols

Complexul unic de extracte naturale prezent în Voluntastrols acționează printr-o varientate de modalități sinergetice cu scopul menținerii bunei dispoziții, creșterii energiei mintale și îmbunătățirii rezilienței psihice.

Te lupți să devii mai entuziast/ă sau motivat/ă?

Creierul tău se simte „în ceață” sau ai probleme de concentrare? 

Te simți deseori descurajat/ă sau trist/ă? 

Ai tendința de a reacționa exagerat d.p.d.v. emoțional la anumite situații?

Te străduiești să cauți mijloace prin care să obții energia fizică sau mentală necesare îndeplinirii sarcinilor zilnice?

Simți că viitorul nu oferă nimic pentru care să te simți entuziasmat/ă?

Te simți lipsit/ă de energie sau chiar epuizat/ă?

Suferi de tensiuni musculare, dureri de cap sau migrene care apar în prezența stresului, sau care au apărut în urma unei leziuni la nivelul capului?

Sănătate cerebrală și vitalitate prin fitochimie

Prevalența tulburărilor psihiatrice este în continuă creștere, depresia fiind în prezent una dintre principalele cauze ale dizabilității la nivel mondial și se așteaptă să devină una dintre primele două tipuri de boli ca importanță, împreună cu bolile coronariene, în anii următori.

Teoriile au evoluat dincolo de „ipoteza serotoninei” privitor la cauzele proastei dispoziții și a depresiei (Cowen & Browning 2015). Inflamația cronică este recunoscută acum ca factor de risc și aspect cheie în fiziopatologia tulburărilor de sănătate mintală. Noile cercetări arată că o mare parte a oamenilor care suferă de depresie, prezintă concentrații crescute de markeri inflamatori, precum citokine pro-inflamatorii.

Neuroinflamația și Depresia

În anul 2015 s-a realizat o analiză asupra 200 de lucrări existente despre depresie și inflamație, care a fost publicată în Jurnalul American de Psihiatrie. Această analiză susține conceptul conform căruia inflamația cronică determină depresia. Autorii au remarcat că inflamația nu este asociată doar cu probleme fizice de sănătate, precum diabetul și cancerul, ci inflamația sistemică poate produce probleme de sănătate mintală, precum depresia.

S-a observat că în rândul pacienților care suferă de depresie, s-au găsit concentrații crescute cu până la 50% a doi markeri inflamatori (CRP și IL-6). De asemenea, studiul a arătat că depresia cauzată de inflamația cronică este rezistentă la metodele clasice de tratament (Kiecolt-Glaser, 2015), întrucât eterogenitatea bolilor depresive  generează dificultăți medicamentelor actuale, deoarece acțiunile terapeutice ale acestor medicamente se bazează pe modularea neurotransmițătorului monoaminelor (de ex. serotonina, dopamina), mai degrabă decât pe acțiunea asupra fiziopatologiei neurobiologice de bază. (Ross et al. 2017).

Cowen PJ, Browning M. (2015) What has serotonin to do with depression? World Psychiatry 14(2):158-160.

Ross, R.A., Foster, S.L. & Ionescu, D.F. (2017) The role of chronic stress in Anxious Depression: Chronic Stress, Volume 1, SAGE Publications Inc.

Voluntastrols

Studiile epidemiologice și experimentale demonstrează că modularea răspunsului inflamator de către fito-molecule naturale, precum cele prezente în Voluntastrols, joacă un rol important în prevenirea, atenuarea și tratarea multor boli inflamatorii cronice – inclusiv depresia și scăderea rezilienței psihice.

Doza recomandată

Luați 2 capsule pe zi, cu 30 de minunte înainte de micul dejun, sau așa cum recomandă specialistul. Dacă este necesar, pentru un plus de energie, pot fi admistrate alte 1-2 capsule la jumătatea după-amiezii.

Voluntastrols se administrează sub formă de capsule vegetale. Acestea se pot deschide cu ușurință, iar conținutul capsulei poate fi pus în blender alături de celelalte ingrediente pentru smoothie, ca o alternativă la administrarea cu apă.

Deoarece ingredientele sunt extracte 100% naturale încorporate în capsule vegetale, nu există risc de toxicitate.

Datorită complexității în a stabili contrarul, recomandăm ca administrarea de către femeile însărcinate sau care alăptează să fie făcută cu precauție.

Cercetările indică faptul că extractele naturale din Voluntastrols pot ajuta la scăderea naturală a tensiunii arteriale. Prin urmare, recomandăm prudență și monitorizare de către cei cu tensiune arterială scăzută sau care iau tratament medicamentos pentru tensiune arterială ridicată.

Întotdeauna consulați medicul înainte de administrarea unui medicament sau supliment.