Inovație

În aliniament cu necesitățile
fundamentale ale organismului uman…

Inovație

Complexul Voluntastrols a fost creat printr-o tehnologie modernă care îi permite să furnizeze, prin biodisponibilitate ridicată, necesarul zilnic de nutrienți care contribuie la sănătatea și bunăstarea mintală.

Majoritatea practicilor folosite în agricultura actuală și alimentația artificială a omului modern, au cauzat o lipsă acută de nutrienți în dieta zilnică.

Bazat pe cele mai recente cercetări și studii științifice, Voluntastrols conține extracte cheie care susțin energia zilnică, echilibrarea funcției cognitive, recăpătarea bunăstării mintale și mărirea rezilienței psihice.

Proiectat Științific

Pentru majoritatea ființelor de pe pământ, plantele sunt cea mai mare sursă de compuși biochimici care susțin viața. Mulți dintre acești compuși se numesc metabolți secundari ai plantelor (eSPM). Aceștia sunt absolut esențiali în adaptarea plantei la mediul înconjurător, reprezentând, în același timp, o sursă importantă pentru elaborarea de produse nutraceutice, biologic active.

Spre deosebire de căile de biosinteză ale metaboliților primari care produc o cantitate mică de produse finale, căile de biosinteză  secundare sunt mult mai productive, putând genera mii de compuși.

Plantele produc o gamă largă și diversă de compuși organici, iar marea lor majoritate nu pare să participe direct la creșterea și dezvoltarea plantei, dar reprezintă cheia în apărarea sa împotriva agenților patogeni și a fungilor.

Aceste substanțe, denumite în mod tradițional metaboliți secundari (dintre care mai mult de 8000 sunt fenolici și sunt considerați una dintre cele mai importante grupe, urmată îndeaproape de compuși alifatici și aromatici), sunt formate fie prin calea acidului shikimic, fie prin calea malonat/acetat. Multe dintre funcțiile acestor compuși rămân încă necunoscute, oferindu-le cercetătorilor noștri oportunitatea de a descoperi și obține numeroase extracte noi, de mare interes.

Deși preparatele din plante, derivate din scoarță, frunze, flori și semințe, au făcut parte din fitoterapie încă din vremuri imemoriale, rezultatele eficienței lor au fost inconsecvente, ceea ce a determinat mulți adversari ai medicinii naturale să pretindă ineficiența.

Întrucât înțelegerea noastră unică asupra metaboliților secundari și a metodelor avansate de extracție s-a dezvoltat de-a lungul ultimilor 15 ani, am ajuns la momentul unic în care natura, tehnologia și știința se pot combina. Acest lucru ne permite să obținem extracte cu performanță și calitate constantă, cu mult peste cele ale unui simplu extract standardizat – bazat pe ceea ce părea a fi cel mai activ compus al unei plante.

Extractele unice pe care le producem folosind metode de identificare și extracție a metaboliților secundari (eSPM) sunt denumite NESEM® (Naturally Elicited Specifically Extracted Molecules), care garantează permanent cel mai avansat și performant extract disponibil pe piață astăzi.

Întotdeauna consultați medicul înainte de administrarea unui medicament sau supliment.